onsdag 9 juni 2010

Charm










Sitter for tillfallet och filosoferar over framtiden, bjuder pa nagra pics medan jag loser varldsproblem, och en del mindre viktiga problem.
Men svaret ar Ja: Jag vantar i 10 min till innan jag dricker mitt te.




4 kommentarer:

  1. Hej Lina!
    Låter som en lagom fundering att bestämma när teet ska drickas. Sitter i sköna soffan och funderar på vad vi ska hitta på denna lördag. Solen tillbka efter en grå och regnig vecka, det är inte normalt säger de. Snart blir det fullt hus här med syskon och respektive, ska du inte ta en liten sväng förbi innan du drar hemåt??

    Kramar
    Maria och Emrik

    SvaraRadera
  2. Ah, det later mys med besok i fina lilla Jacou. Jag ar arligt sugen och hade mer an garna kommit om det var mojligt. Men med tanke pa VM sa tar man sig inte ut ur detta land.. Den tidigaste biljetten hem jag kunde fa tag pa ar 20 Juli. Vilka ar det som kommer?

    Ha det sa fint! Kramar fran mig!

    SvaraRadera
  3. Synd Lina men kanske blir det sommarträff i Sverige istället? Nu över helgen kommer Magda och Mange, sedan avlöser Martin och Caroline och innan midsommarhelgen fyller Merit, JP och lille Nils på. Sen är det bara en skolvecka kvar innan vi ska ha semester här. Märks det av mycket av VM-yran i SA?

    Tänker på dig ofta, kramar från oss!

    SvaraRadera
  4. Ja, jag hoppas verkligen att vi ses en svang i sommar. Annars kommer jag att bo i Jonkoping i host, sa det kommer att vara nara for mig att komma ner till Helsingborg pa helgerna :)
    Ah, vad festligt med sa mycket besok!
    och jag ar avis att ni far traffa Nils!

    VM marks overallt! Jag var till en borjan supporter till France, men de torskar ratt stort!

    Jag tanker pa er ocksa! Kram Kram!

    SvaraRadera